Nyhet Sverige 2019-10-23

Information till boende i Skåne

Med start torsdagen den 24 oktober kommer Operation Smile att genomföra en dörrknacknings-kampanj i Skåne; först ut är Malmö och Lund med omnejd. Vi vill informera om detta, ifall någon undrar om det stämmer att dörrknackarna verkligen representerar Operation Smile. Kampanjen, som syftar till att rekrytera fler månadsgivare, pågår till mitten av december. Dörrknackarna bär vita reflexvästar med vår logotyp samt uppvisar ett tryckt kort, som ett slags ID-handling.

Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss enligt kontaktuppgifter nedan.

08-515 124 00
Telefontid vardagar 8-18 
sverige@operationsmile.org

Nästa nyhet

Nyhet

Champagnegaloppen med ett Smile

Falsterbo golfklubbs damkommitté anordnade i juli för tredje året i rad en tävling till förmån för Operation Smile. Totalt har klubbens damer nu samlat in 74 000 kronor!

Läs mer Sverige 2019-08-15

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.

Stöd Operation Smile

en åttaårig tjej tittar med nöd i blicken in i kameran

Ge en gåva

Hjälp oss att finansiera en operation för ett barn som lider av ansiktsmissbildning. En operation kan kosta så lite som 2 400 kronor. Din gåva gör skillnad.

Ge en gåva

hoppfulla tvillingar efter läppspaltsoperation

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du fler barn en möjlighet att leva ett värdigt liv. Beställ hem en blankett redan idag!

Bli månadsgivare

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra någon och samtidigt hjälpa fler barn till ett nytt liv. Som tack får du ett fint gåvobevis.

Ge minnesgåva