Nyhet Sverige 2021-09-07

Information till boende i Skåne

Med start onsdag den 8 september kommer Operation Smile att genomföra en dörrknacknings-kampanj i Skåne, som syftar till att rekrytera fler månadsgivare. Först ut är Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Vi vill informera om detta, ifall någon undrar om det stämmer att dörrknackarna verkligen representerar Operation Smile. Dörrknackarna bär vita reflexvästar med vår logotyp samt uppvisar ett tryckt kort, som ett slags ID-handling.

Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss enligt kontaktuppgifter nedan.

08-515 124 00
Telefontid vardagar 8-18 
sverige@operationsmile.org

Nästa nyhet

Nyhet

”Vi ville ge ett barn ett nytt leende”

Ingalill och Bengt, ett händigt par i Gävle, både tovar och snickrar till förmån för Operation Smile. Detta för att hedra Ingalills f d granne, som nu gått bort, och som alltid hade ett leende på läpparna.

Läs mer Sverige 2021-06-28

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.

Stöd Operation Smile