glada syskon efter operation i kina

Bli företagspartner

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ditt samarbete med Operation Smile verkligen förändra
liv för barn och familjer runt om i världen.
Bli vår partner redan idag!

Nivåer för samarbeten

För er som vill bli företagspartner till Operation Smile finns tre alternativ att välja mellan – Smile Partner, Smile Supporter och Smile Friend.

Smile Partner: För större företag. Vi skräddarsyr ett samarbete för att uppnå de gemensamma mål som vi tillsammans sätter upp.

Smile Supporter: För er som stödjer Operation Smile genom att erbjuda oss era tjänster eller produkter, vilket ger oss en möjlighet att hålla nere våra administrativa kostnader. 

Smile Friend: För er som arbetar på ett mindre företag. Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår Smile Friend-logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete på fältet i er kommunikation.

Oavsett vilken samarbetsform som passar er är det viktigt att vi delar värdegrund och att företaget har ett etiskt förhållningssätt. Läs mer i vår Policy för Operation Smiles företagssamarbeten.

Smile Partner

En förutsättning för Operation Smiles arbete är långsiktiga partnerskap med företag som delar vårt engagemang. Ett samarbete med Operation Smile engagerar företagets medarbetare och stärker företagets varumärke gentemot kunder, leverantörer och övriga intressenter. Våra samarbeten med större företag kan se olika ut och vi skräddarsyr varje samarbete för att uppnå de gemensamma mål vi sätter upp.

Synlighet

Som Smile Partner får ni rätt att använda vår logotyp och vi exponerar samarbetet på vår hemsida, där ni syns med er logotyp. Vi tillhandahåller texter, bilder och filmklipp för att hjälpa er att visualisera och beskriva vår verksamhet och partnerskapet.

MARKNADSAKTIVITETER

Som Smile Partner kan ni välja att koppla ert stöd till olika typer av marknadsaktiviteter, till exempel försäljning av en viss produkt eller i samband med en kampanj. I denna typ av partnerskap arbetar vi gärna gemensamt med er i PR- och medieaktiviteter.

PERSONALAKTIVERING

En del företag väljer att stödja oss för att öka engagemanget bland personalen. Vi deltar gärna i olika typer av personalaktiviteter och det finns också möjlighet att engagera någon av våra volontärer. För våra större Smile Partners finns det möjlighet för några medarbetare att delta i ett medicinskt uppdrag.

RAPPORTERING OCH SEMINARIUM

Vi vill ha en nära dialog med våra Smile Partners. Ni får regelbunden rapportering om hur vi använder insamlade medel. Minst en gång per år har vi tillsammans ett seminarium hos partnerföretaget där en medicinsk volontär berättar om vårt arbete med aktuella exempel från något/några medicinska uppdrag.

Är ni intresserade av att bli Smile Partner?

Kontakta företagsansvarig
Johanna Spetz
073-300 30 04
johanna.spetz@operationsmile.org

Smile Supporter

Många företag har visat sitt stöd genom att erbjuda oss sina tjänster. Det är givetvis mycket värt och ger oss en möjlighet att hålla nere våra administrativa kostnader. Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete på fältet. Ni får även synas med företagets logotyp på vår hemsida.

Är ni intresserade av att bli Smile Supporter?

Kontakta företagsansvarig
Johanna Spetz
073-300 30 04
johanna.spetz@operationsmile.org

Smile Friend

Även små företag kan vara våra vänner! Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår Smile Friend-logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete på fältet. Förutom att vi skickar löpande information via nyhetsbrev, rapporterar vi en gång per år mer i detalj hur vi använder våra insamlade medel. Ni får även synas med företagets namn här!

Ge en gåva på minst 10 000 kronor och bli Smile Friend!

Ge en gåva