Företag för nya leenden

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som opererar barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt. Till World Smile Day i oktober utmanar vi er att delta i vårt lopp SPRING för nya leenden och samtidigt sprida glädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Hur många leenden kan vi samla in till tillsammans?

Engagera medarbetare och utmana kolleger i loppet SPRING för nya leenden! Spring, jogga eller gå i 45 minuter, vilket är så lång tid en spaltoperation kan ta. Samtidigt bidrar ni till att fler barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt får en livsförändrande operation – och ett nytt leende.

Loppet genomförs på valfri plats och dag mellan 27 september och 6 oktober. Ni väljer själva om ni vill köra individuellt eller i lag. Anmälningsavgiften, 200 kronor per deltagare, går oavkortat till Operation Smile. Själva loppet registreras i appen RaceONE och där kan ni också se alla resultat.

SPRING för nya leenden – ett lopp som höjer endorfinnivåerna, stärker teamkänslan och skapar engagemang!

Anmäl dig här

DET HÄR BIDRAR NI TILL

Var tredje minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. I stora delar av världen får dessa barn inte den operation och vård de behöver för att kunna leva ett liv med skolgång, vänner, jobb och familj. En operation kan förändra allt och ge barnet nya förutsättningar i livet och en ljusare framtid.

Barn efter operation av Operation Smile

Ge en företagsgåva

En företagsgåva bidrar till att ge fler barn en helt ny framtid. Att operera ett barn med läpp-käk-gomspalt kan kosta så lite som 2 400 kronor. Genom att ge en gåva är ni med och gör skillnad på riktigt. Välj den nivå som passar er och få ett fint digitalt paket.

Ge en företagsgåva

Operation Smile

Operation Smile är beroende av donationer från givare, företag och partners för att kunna hjälpa barn med läpp-käk-gomspalt runt om i världen till ett bättre liv. En livsförändrande spaltoperation kan kosta så lite som 2 400 kronor. Varje insamlad krona gör skillnad!