För nya leenden

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som utför livsviktiga operationer på barn med läpp-käk-gomspalt. För ett barn innebär en operation ett nytt leende och en ny framtid. Nu utmanar vi företag att delta i vårt lopp och samtidigt samla in pengar till nya leenden. Tillsammans gör vi skillnad!

Hur många leenden kan vi samla in till tillsammans?

Delta som företag i Operation Smiles virtuella lopp ”45 minuter för nya leenden”! Spring, jogga, rulla eller gå i 45 minuter och bidra samtidigt till att fler barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt får en livsförändrande operation – och ett nytt leende.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

En livsförändrande operation kan ta så kort tid som 45 minuter att genomföra. Det har vi tagit fasta på i det virtuella loppet ”45 minuter för nya leenden” som äger rum 1–10 oktober.
Anmälningsavgiften, 195 kronor, går oavkortat till Operation Smiles arbete för barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt. Missa inte chansen att skapa engagemang kolleger emellan och samtidigt göra gott – tillsammans för nya leenden!

Anmäl er här

Barn efter operation av Operation Smile

Ge en företagsgåva

En företagsgåva bidrar till att ge fler barn en helt ny framtid. Att operera ett barn med läpp-käk-gomspalt kan kosta så lite som 2 400 kronor. Genom att ge en gåva är ni med och gör skillnad på riktigt. Välj den nivå som passar er och få ett fint digitalt paket.

Ge en företagsgåva

Operation Smile

Operation Smile är beroende av donationer från givare, företag och partners för att kunna hjälpa barn med läpp-käk-gomspalt runt om i världen till ett bättre liv. En livsförändrande spaltoperation kan kosta så lite som 2 400 kronor. Varje insamlad krona gör skillnad!