För nya leenden

Barn ler upp till 400 gånger om dagen och vuxna endast 15. Nu utmanar vi dig att göra en aktivitet som du blir glad av och samtidigt samla in pengar som bidrar till fler leenden. Vad kan du göra för nya leenden?

Swisha för nya leenden

En operation kan kosta så lite som 2 400 kronor och förändrar livet för alltid. Nu vill vi, inför World Smile Day 1 oktober, samla in till 100 operationer!

Swisha här

Spring eller gå för nya leenden

Att operera ett barn med läppspalt behöver inte ta mer än 45 minuter. 1–10 oktober kan du delta i vårt virtuella lopp ”45 minuter för nya leenden” och hjälpa fler barn att få en livsförändrande operation. Loppet går ut på att ta sig så långt som möjligt på 45 minuter och avgiften går oavkortat till Operation Smile. Hur långt kan du springa eller gå? Och hur många nya leenden kan vi tillsammans samla in till?

Anmäl dig här

Laga mat med vår ambassadör Tina Nordström

På World Smile Day, 1 oktober, bjuder Tina in till en cookalong för att laga sin favoriträtt till fredagsmyset. Att delta är gratis, men för varje anmälan går 30 kronor till att fler barn med läpp-käk-gomspalt ska få en livsförändrande operation, tack vare vår samarbetspartner Daily Greens.

Anmäl dig här

Bidra till Alberts insamling

Albert föddes med läpp-käk-gomspalt och sedan han var 11 år har han samlat in pengar till Operation Smile för att hjälpa andra barn. En operation kan kosta så lite som 2 400 kronor och hans första mål var att samla in till tre operationer. 

Fyra år senare har han samlat in till otroliga 87 operationer. Var med och hjälp Albert nå sitt nya drömmål, 240 000 kronor, motsvarande 100 operationer!

Bidra här

Barn efter operation av Operation Smile

Starta en egen insamling

Alla kan vara med och samla in pengar för nya leenden! Starta en egen insamling och engagera familj, vänner eller kollegor.

Starta en insamling

Operation Smile

Tack vare våra medicinska volontärer kan Operation Smile hjälpa barn med läpp-käk-gomspalt runt om i världen till ett bättre liv. En spaltoperation kan kosta så lite som 2 400 kronor och varje insamlad krona gör skillnad!