Var med och skapa nya leenden!

Tillsammans med Tobbe Trollkarl uppmanar vi nu föräldrar och barn att i samband med Munhälsodagen den 20 mars anta en munhälsoutmaning. Samtidigt hjälper vi fler barn med läpp-käk-gomspalt till ett nytt liv!

Smile Challenge

Smile Challenge vill lyfta ämnet munhälsa genom att på ett lekfullt sätt ge barnfamiljer en utmaning varje dag under en vecka; exempelvis att borsta tänderna på ett knasigt sätt. 

Utmaningarna kommer till familjerna via sms; korta filmer där Tobbe Trollkarl levererar dagens utmaning. Kampanjsidan öppnar 13 mars och kommer att finnas här: operationsmile.se/smile-challenge
Stötta kampanjen och sprid utmaningen till era patienter/kunder!

Operation Smile

Tack vare organisationens tandläkarvolontärer hjälper Operation Smile barn med läpp-käk-gomspalt runt om i världen till ett bättre liv. En spaltoperation kan kosta så lite som 2 400 kronor och varje insamlad krona gör skillnad!

Gåvopaket

Stödpartner från 2 000 kronor
Som tack får ni Smile Challenge-logotyp och material för era egna kanaler, diplom samt att ni syns med namn på kampanjsidan.

Smile partner från 5 000 kronor
Utöver material för era egna kanaler och diplom får ni även synas med namn på kampanjsidan.

Vänpartner från 10 000 kronor
Som tack får ni kampanjmaterial men blir också en partner till Operation Smile (Smile friend). Ni får även exponering på både kampanjsida och på Operation Smiles hemsida.

Huvudpartner
Som tack blir ni en partner till Operation Smile (Smile supporter) och ni exponeras som huvudpartner för kampanjen i all extern kommunikation (webb, sociala medier, nyhetsbrev, sociala medier) och får även en inspirerande föreläsning av Operation Smile.

Intresserad av att bli huvudpartner? Kontakta:
ted.henningsson@operationsmile.org, 0739876502

Ge gåva

kr
Kontaktuppgifter