Givares berättelser

Nallar och hästar i Tingsryd
Sverige

Zosja säger att hon ger så mycket hon kan, eftersom hon känner att hon får så otroligt mycket tillbaka bara av tanken på den skillnad hennes pengar gör för de här barnen. Hon arbetade själv som mellanstadielärare i alla år och vem vet bättre än en sådan vad det vill säga för barn att vara en del av en gemenskap, att ha vänner, att få vara ”som alla andra” och drömma om framtiden?


Albert samlade in 50 000 kronor!
Sverige

Alberts första insamlingsmål, 2 400 kronor samlades in nästan innan han hann blinka. Nu har han samlat in fantastiska 50 000 kronor! Något han aldrig hade kunnat drömma om.


Gräsklippar-race på Öland gav fler barn en ny framtid
Sverige

Operation Smile var en av två förmånstagare när öländska Gräsklippar-racet senast gick av stapeln – numer en tradition med flera år på nacken.     – Gräsklippar-racet startade som en rolig idé, och nu gör vi samtidigt något gott, säger Gunvor Persson, gräsklippar-racets kassör.     Läs mer om detta mullrande event där intäkterna går till välgörenhet!


Åke och Christer byter däck mot nya leenden!
Sverige

Till dags dato har Seniorerna Sydporten bidragit med cirka 60 000 kronor till Operation Smiles verksamhet – en fantastisk summa som gör att ett stort antal barn kan få en operation och därmed en chans till ett helt nytt, mycket enklare liv, fyllt av hopp.


Kevin Tönne och vetesäckarna
Sverige

Kevin Tönne från Täby utanför Stockholm är en pigg och initiativrik nioåring med ett ovanligt stort hjärta. För hur många nioåringar beslutar sig för att köpa symaskin, sy vetekuddar, sälja dessa och därefter skänka hälften av intäkterna till Operation Smile?


Landshövding skänker 50 000 kronor till Operation Smile
Sverige

När Sven-Erik Österberg tackades av efter drygt fem år som landshövding i Norrbottens län önskade han att de uppvaktande norrbottningarna istället för presenter skulle skänka en slant till Operation Smile. Nu har drygt 50 000 kronor kommit in!


Klass 6 på Fridaskolan bjöd på cirkus och skänkte 3 068 kronor till Operation Smile
Sverige

I höstas jobbade årskurs 6 på Fridaskolan i Göteborg med ett projekt som gick under namnet Cirkus – ett arbete som innebar mycket samarbete och glädje, både för lärare och för elever. Tillsammans bestämde sig klassen för att skänka vinsten från inträde och kringaktiviteter till Operation Smile. Resultatet blev hela 3 068 kronor.


Kristina har vävt ihop 61 000 kronor till Operation Smile
Sverige

På Svartagården i Vedum, Västergötland, bor Kristina Gustafsson, en av våra många fantastiska givare. Sedan tre år väver Kristina trasmattor som hon säljer till förmån för Operation Smile.


Den gamla drömmen blev 33 000 kronor till Operation Smile
Sverige

För att fira sin 70-årsdag och bjuda familj och vänner på en annorlunda upplevelse, bestämde sig Sören Persson för att ordna en födelsedagskonsert i Långareds kyrka i Västergötland.


Motorcykelteam skänkte 30 000 kronor till nya leenden
Sverige

Inför 25:e upplagan av International Island Classic Race på Phillip Island i Australien, tryckte motorcykelfantasten Hasse Gustafsson och hans team upp t-shirts och sålde till förmån för Operation Smile. Hasse och hans ”The Blue Lunatic and Silverfish Madness Racing Team” samlade in hela 30 000 kr!


Sida:

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile