SÅ KAN DU HJÄLPA

Vårt team av medicinska volontärer är redo att hjälpa barn med läpp-, käk- och gomspalt över hela världen. Du kan göra skillnad. Ge en gåva och bidra till att fler barn får ett nytt leende och en ny start på livet. En operation kan kosta så lite som 2 400 kr och ta mindre än en timme att genomföra, en operation som förändrar livet för alltid. Ge en gåva i dag.

BLI MÅNADSGIVARE

Ditt månadsgivande hjälper till att rädda liv och gör att vi kan erbjuda kostnadsfria operationer för barn runt om i världen.


GE EN GÅVA

Det är tack vare dig som är givare, och våra medicinska volontärer som ställer upp ideellt med sin tid och kompetens, som vi kan genomföra dessa operationer.


HYLLNINGSGÅVA

Hylla någon på deras födelsedag, bröllopsdag eller annan bemärkelsedag med en gåva som bidrar till leenden och förändrar liv. Som tack skickar vi ett fint gåvoblad.


MINNESGÅVA

Skänk ett leende som en sista hälsning. Ge en gåva till Operation Smile i samband med begravning eller minnesceremoni och få ett fint gåvoblad.


EGEN INSAMLING

Kanske vill du att dina nära och kära ger en gåva till Operation Smile i stället för födelsedags- eller bröllopsgåva. Eller du kanske ska springa ett lopp och vill samla in pengar i samband med det?


FÖRETAG

Bli partner eller ge en företagsgåva som bidrar till leenden och förändrar liv för barn runt om i världen.


HALSBANDET SMILE

Silverhalsbandet Smile, med 40 cm lång kedja, är en perfekt present till en vän eller varför inte till dig själv? Av priset, 300 kronor inkl moms, går drygt hälften till Operation Smiles verksamhet. Resterande är kostnader för produktion och frakt.


TELEFON

Ge en gåva via din telefon genom att ringa, swisha eller skicka SMS.


TESTAMENTE

På Operation Smile vi tror att varje barn förtjänar samma start i livet. En testamentsgåva till Operation Smile är en gåva till många barn som fortfarande väntar på operation.
“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile