SÅ KAN DU HJÄLPA

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt.
En operation kan kosta så lite som 2 400 kr och tar oftast mindre än en timme att genomföra.
Med hjälp av ditt stöd kan fler barn få en operation som förändrar livet för alltid. 

Ge din gåva redan idag!

BLI MÅNADSGIVARE

Ditt månadsgivande hjälper till att rädda liv och gör att vi kan erbjuda kostnadsfria operationer för barn runt om i världen.


GE EN GÅVA

Det är tack vare dig som är givare, och våra medicinska volontärer som ställer upp ideellt med sin tid och kompetens, som vi kan genomföra dessa operationer.


HYLLNINGSGÅVA

Ge en hyllningsgåva som doppresent eller hylla någon på deras födelsedag, bröllopsdag eller annan bemärkelsedag som bidrar till leenden och förändrar liv. Som tack skickar vi ett fint gåvoblad.


MINNESGÅVA

Skänk ett leende som en sista hälsning. Ge en gåva till Operation Smile i samband med begravning eller minnesceremoni och få ett fint gåvoblad.


EGEN INSAMLING

Kanske vill du att dina nära och kära ger en gåva till Operation Smile i stället för födelsedags- eller bröllopsgåva. Eller du kanske ska springa ett lopp och vill samla in pengar i samband med det?


FÖRETAG

Bli partner eller ge en företagsgåva som bidrar till leenden och förändrar liv för barn runt om i världen.


HALSBANDET SMILE

Silverhalsbandet Smile, med 40 cm lång kedja, är en perfekt present till en vän eller varför inte till dig själv? Av priset, 300 kronor inkl moms, går drygt hälften till Operation Smiles verksamhet. Resterande är kostnader för produktion och frakt.

TILLFÄLLIGT SLUTSÅLD

TELEFON

Ge en gåva via telefon genom att ringa eller swisha.


TESTAMENTE

På Operation Smile vi tror att varje barn förtjänar samma start i livet. En testamentsgåva till Operation Smile är en gåva till många barn som fortfarande väntar på operation.
“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile