Våra partners

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ett samarbete med Operation Smile verkligen förändra liv för barn och familjer runt om i världen. Du kan också bli partner, läs mer här: Bli partner

Följande företag stödjer Operation Smile:

Smile Partners

SPL_logo_jpg.jpg

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier. Med en lott i Postkodlotteriet kan du vinna både stora och små vinster samtidigt som du bidrar till något bra. Överskottet från lotteriet går nämligen till lotteriets ideella organisationer som verkar för en bättre värld för människor, djur och miljö. Sedan starten 2005 handlar det om ett överskott på drygt 9,4 miljarder kronor. Vid den senaste utdelningen, i februari 2018, fick Operation Smile ta emot 11 miljoner kronor i bidrag.

 

KaroPharma_logo.png

Specialty pharma-bolaget Karo Pharma skänkte våren 2018 2,5 miljoner kronor till Operation Smiles verksamhet. Samtidigt skänkte Karo Pharmas huvudägare och styrelseordförande, Anders Lönner, motsvarande summa privat. Utöver det får Operation Smile under tre år tre procent av nettoförsäljningen av företagets produkt BabySlide, ett medicintekniskt hjälpmedel som minskar risken för bristningar i samband med förlossning.


 

jnj_family_companies_logo.png

Johnson & Johnson är världens största företag inom vård och hälsa och har stöttat Operation Smile internationellt sedan 1988, framför allt genom donationer av kirurgiskt material. Johnson & Johnsons anställda i Norden anordnar även både interna och externa aktiviteter för att samla in pengar till Operation Smiles viktiga arbete.

 

BambinoMam_logo.jpg

Bambino Mam
 sätter alltid det lilla barnets behov i centrum och arbetar aktivt för att nå ut till föräldrar tidigt för att göra det så lätt, tryggt och mysigt som möjligt att äta, sova och må bra. För Bambino Mam är det en självklarhet att stödja Operation Smile och gör det genom en speciellt framtagen nappkollektion som säljs till förmån för Operation Smile. 

 

Bontouch_logo.png

Bontouch 
är en prisbelönt digital design- och produktbyrå som samarbetar med olika varumärken för att skapa unika och digitala kundupplevelser. Med över hundra designer och ingenjörer hjälper de kunder världen över från sina studior i Stockholm, London och New York. Bontouch stödjer Operation Smile sedan 2015 och är partner till Operation Smiles utställning på Fotografiska.

 

EVRY_logo.png
EVRY är ett av de största IT-tjänsteföretagen i Norden. Tillsammans driver 10 000 medarbetare förändring i samhället genom att leverera smarta, innovativa och digitala lösningar som banar vägen för morgondagens ledare. Alla förtjänar en god start i livet – därför är det självklart för EVRY att stödja Operation Smile, så att fler barn får samma förutsättningar att kunna skapa förändring och bli morgondagens ledare.

 

Mölnlycke_logo.png
Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling. Mölnlycke Health Care stödjer Operation Smile internationellt med operationshandskar och i Sverige bidrar företaget med operationskläder till de svenska volontärerna. Dessutom har Mölnlycke bidragit till finansieringen av ett medicinskt uppdrag i indiska Silchar.


Smile Supporters
 

epidemic_sound_logo.png   patroner_logo.png   reseproducenterna_logo.png 

sas-partner.jpg
Läs mer om hur du skänker dina SAS EuroBonus poäng HÄR!
Smile Friend

Även små företag kan vara våra vänner!
Här kan du se vilka företag som är Smile Friends idag: Smile Friends

 

Bli partner du också

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ett samarbete med Operation Smile verkligen förändra liv för barn och familjer runt om i världen.


 

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile