Bli företagspartner

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som utför kostnadsfria operationer på barn som föds med läpp-käk-gomspalt. Som företag kan ni vara med och göra skillnad genom att ge en gåva eller inleda ett samarbete. Tillsammans förändrar vi liv!

Partnerskap som gör skillnad

Barn som föds med läpp-käk-gomspalt i låg- och medelinkomstländer prioriteras ofta bort när landets sjuk- och hälsosystem inte har tillräckligt med resurser. Utan behandling väntar ofta ett liv i utanförskap för dessa barn. En operation är ett relativt snabbt och enkelt ingrepp, och effekten är livslång.

Vi har ett långsiktigt och hållbart engagemang i våra verksamhetsländer där vi vidareutbildar sjukvårdspersonal och stärker den lokala sjukvården. Målet är att länderna på sikt ska ha tillräckliga resurser lokalt för att utföra dessa operationer. Vi bedriver också forskning för att komma närmare svaret på frågan om varför spalt uppkommer.

Ett partnerskap med Operation Smile ger många fördelar. Förutom att ge utsatta barn en ny framtid stärker ni ert varumärke och er konkurrenskraft – och visar att ni är ett företag med goda värderingar. Vill ni vara med och göra skillnad tillsammans med oss? Hitta rätt partnerskapsnivå här!

Smile Friend

Små företag kan göra stor skillnad! Smile Friend är rätt partnerskapsnivå för företag som vill skänka minst 10 000 kronor. Barn som föds med läpp-käk-gomspalt är i stort behov av hjälp och i många länder saknas hjälp att få. Utan behandling riskerar dessa barn ett helt liv i utanförskap. En företagsgåva på 10 000 kronor kan räcka till att ge fyra människor en livsförändrande operation och helt nya framtidsutsikter. På den här nivån får ni också en plats på vår lista över generösa Smile Friend-företag!

Det är enkelt att bli vår Smile Friend: ge en företagsgåva på minst 10 000 kronor!

Ge en företagsgåva


Smile Supporter

Som Smile Supporter har ert företag möjlighet att bidra genom engagerande kampanjer och aktiviteter till förmån för oss. I den här partnernivån ingår en årlig rapport där ni får ett kvitto på hur de insamlade pengarna används. Ni blir också inbjudna till våra partnerträffar och inte minst får ni besök av våra volontärer som håller spännande föredrag om arbetet i fält. Smile Supporter-företag kan också bidra med produkter och tjänster för att stötta vårt arbete där behoven är som störst.

Bli Smile Supporter!

Låter partnernivån Smile Supporter intressant för ert företag? Kontakta företagsansvarig Johanna Spetz på johanna.spetz@operationsmile.org för mer information om hur just ert upplägg kan se ut. Det går också bra att ringa Johanna på 073-300 30 04.


Smile Partner

Våra Smile Partner-företag delar vårt engagemang och vår etiska värdegrund. Vi sätter upp gemensamma mål och skräddarsyr upplägget efter önskemål och engagemangsgrad. Som Smile Partner kan ni genomföra PR- och marknadsaktiviteter tillsammans med oss, till exempel vid försäljning av en viss produkt eller i samband med en kampanj. Partnerföretag med ett större engagemang kan välja att finansiera ett helt uppdrag eller fleråriga projekt – och det finns möjlighet för dessa partners att låta några medarbetare delta vid ett uppdrag. 

Bli Smile Partner!

Vi vill ha ett nära och aktivt samarbete med våra Smile Partner-företag och vi delar regelbundet rapporter om hur insamlade pengar används. Minst en gång per år besöker vi er tillsammans med en volontär då vi håller ett seminarium och berättar om arbetet i fält. Vi delar text, bilder och rörligt material för att hjälpa er att kommunicera vår verksamhet och vårt partnerskap.

Låter Smile Partner som rätt nivå för er? Kontakta företagsansvarig, partnerföretag Sarah Nassaji på sarah.nassaji@operationsmile.org eller ring på 072-155 04 40.

Vill du veta mer?

Sarah Nassaji

Företagsansvarig, partnerföretag

072-155 04 40