Företagsgåva

En gåva från ditt företag bidrar till att ge fler barn en helt ny framtid. Att operera ett barn med läpp-käk-gomspalt kan kosta så lite som 2 400 kronor. Välj den nivå som passar ditt företag och få ett fint digitalt paket.

kr

En operation för ett barn kostar ungefär 2 400 kr

”Det är det här jag gör och det jag brinner för. Att hjälpa barn med ansiktsdeformiteter och kunna ge dem chansen till ett nytt liv. Hemma finns det ju hjälp att få, men i de här länderna är de väldigt utlämnade och det är det som driver mig att fortsätta att åka.”

Malin Hakelius, plastikkirurg, volontär sedan 2010

Livsviktiga volontära insatser

Varje år föds 200 000 barn i världen med läpp-, käk- eller gomspalt. Ibland är ansiktsmissbildningarna direkt livshotande och i de flesta fall innebär det ett liv i utanförskap. Vårt uppdrag är att med volontära sjukvårdsinsatser utföra operationer som ger barn och vuxna möjlighet att leva ett värdigt liv.

Det är volontära insatser som gör vår verksamhet möjlig. Tack vare medicinska volontärer från över 60 olika länder kan vi varje år operera tusentals barn som lider av ansiktsmissbildning.

Vi är beroende av ert engagemang

Våra 5 000 medicinska volontärer arbetar helt utan ersättning. Trots alla dessa frivilliga finns det kostnader i verksamheten. Utan bidrag från privatpersoner och företag hade vi inte kunnat genomföra några medicinska uppdrag. Pengarna ert företag kan bidra med används till nödvändigheter som transporter och logi för våra medicinska volontärer. Tack för ert stöd! Det gör det möjligt för oss att fortsätta hjälpa.

Långsiktiga samarbeten

En förutsättning för Operation Smiles arbete är långsiktiga partnerskap med företag som delar vårt engagemang. Ett samarbete med Operation Smile engagerar företagets medarbetare och stärker företagets varumärke gentemot kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Kontakta oss

Johanna Spetz

Företagsansvarig
johanna.spetz@operationsmile.org
073-300 30 04