Nyheter

En man tittar in i kameran. Han är iklädd operationskläder och en röd operationsmössa. Han har ett munskydd och pannlampa hängade runt halsen. Bakom skymtar ett operationsbord och sjukvårdspersonal. Nyhet

”Nu är vi redo att ta nästa steg i Rwanda”

Vår volontär Patrik Boivie, plastikkirurg, har varit involverad i utbildningen av plastikkirurger i Rwanda i flera år. Läs intervjun med Patrik här!

Läs mer Rwanda 2024-06-17
Azita Shariati ler mot kameran Nyhet

Lär känna vår ambassadör Azita Shariati

Azita Shariati är strategisk rådgivare, styrelseproffs och mentor för framstående organisationer – och ambassadör för Operation Smile!

Läs mer Sverige 2024-06-17
Bryan kramar om sin mamma Result Nyhet

En ny framtid för Bryan

Efter två operationer har Bryan fortfarande ett hål i gommen som gör det svårt för honom att göra sig förstådd. I Ghanas huvudstad Accra hoppas föräldrarna nu att sonen ska få hjälp.

Läs mer Ghana 2024-06-17
Närbild i porträttformat av Jonatan Tollow mot en enfärgad, beige bakgrund. Nyhet

Ny ambassadör: Jonatan Tollow!

Jonatan Tollow, läkare och känd från Hela Sverige bakar, är ny ambassadör för Operation Smile Sverige – en organisation som ligger honom varmt om hjärtat.

Läs mer Sverige 2024-04-29
Nyhet

Kenta Nilssons första uppdrag som ambassadör

Det har gått ungefär tio år sedan hockeylegendaren Kent ”Kenta” Nilsson kom i kontakt med Operation Smile vid en golfturnering. Där och då bestämde han sig för att han en dag skulle engagera sig i organisationen som kom att beröra honom djupt. I dag har han förverkligat planerna och är som ny ambassadör nyligen hemkommen från sitt första medicinska uppdrag.

Läs mer Sverige 2024-04-23
Nyhet

Ombytta roller med Johannes Quiding Lood

För våra följare i sociala medier är Johannes Quiding Lood ett bekant ansikte efter flitigt vloggande från två uppdrag i år.

Läs mer Sverige 2024-04-23
Nyhet

Joyce, 10, vill uppmuntra andra barn med spalt

Lyckan över att de tre sönerna äntligen fått en liten lillasyster, och Nina och hennes man en efterlängtad dotter, la sig snabbt. Läkaren sa att det var något som inte stod rätt till och när Nina fick se Joyce för första gången blev hon livrädd. ”Hjälp, det är en stor bit av hennes ansikte som fattas!”. Möt Joyce, i dag 10 år, i vår fina kortfilm!

Läs mer Madagaskar 2024-04-23
Malin Söderström sitter i en marmortrappa. Hon ler och ser rakt in i kameran. Nyhet

Malin Söderström är ny generalsekreterare

Malin Söderström tillträder som ny generalsekreterare för Operation Smile Sverige.

Läs mer Sverige 2024-04-22
Nyhet

Information om värvningskampanj

Operation Smile att genomför just nu en värvningskampanj i stora delar av Sverige som syftar till att rekrytera fler månadsgivare.

Läs mer 2024-04-15
Nyhet

Curt dubblade gåvor för att peppa till givande

– Mitt barndomshem var väldigt kärleksfullt, men jag vet hur det är att gå med skor som har hål i sulorna.
Curt Holmbäck vet av egen erfarenhet hur det är när pengarna inte räcker.

Läs mer 2024-04-08
Visa fler

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.