Stöd oss

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. Barn som ofta tvingas leva ett liv i utanförskap, får svårt med talet och riskerar att bli undernärda. Stöd oss så att fler barn kan få ett nytt liv!

hoppfulla tvillingar efter läppspaltsoperation

Månadsgivare

Som månadsgivare via autogiro ser du till att fler barn får möjlighet till ett nytt liv.

Bli månadsgivare

en åttaårig tjej tittar med nöd i blicken in i kameran

Gåva

Med din gåva kan du förändra livet för fler barn. Ge en gåva redan idag.

Ge en gåva

Fler sätt att ge

glada tvillingar efter operation för läppspalt

Hyllningsgåva

Hylla någon på födelsedagen, bröllopsdagen eller annan bemärkelsedag med en gåva som förändrar barns liv för all framtid. Som tack får du ett fint gåvobevis att ge bort.

Ge hyllningsgåva

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av någon som stått dig nära. Samtidigt hjälper du fler barn till ett nytt liv och som tack får du ett fint gåvobevis att ge bort.

Ge minnesgåva

Halsband

Ge bort vårt fina silverhalsband i present till en vän eller varför inte till dig själv. Samtidigt bidrar du till att fler barn får sina liv förändrade.

Köp halsband

Ge en direktgåva

Vill du ge en engångssumma, utan att bli månadsgivare? Det är enkelt, och vi är alltid tacksamma för gåvor via Swish, Bankgiro och Plusgiro.

Swish

900 2221

Bankgirot

900-2221

PlusGirot

90 02 22-1
volontär peter frykholm i ghana med operation smile

Företagssamarbeten

Att som företag engagera sig stärker inte bara varumärket utan skapar engagemang för både medarbetare, kunder och leverantörer. För dig som vill bli partner med Operation Smile finns tre olika alternativ att välja mellan – Smile Partner, Smile Supporter och Smile Friend.

Samarbetsformer Ge en företagsgåva

Egen insamling

Alla kan vara med och samla in pengar så att fler barn överlever och får en ny start i livet! Starta en egen insamling själv, tillsammans med vänner, eller engagera hela klassen eller företaget.

Starta en insamling

Företagsgåva

En operation kostar oftast inte mer än 2 400 kronor och förändrar ett barns liv för alltid. Ge en gåva redan idag!

Ge en företagsgåva

Testamente

Visste du att du kan testamentera hela eller delar av din kvarlåtenskap till välgörande ändamål? Här hittar du information om hur du skriver ett testamente, vad du kan testamentera samt checklista och mall.

Om testamenten

Aktiegåva

Du som har aktier kan ge bort antingen aktier eller del av din aktieutdelning. Fördelen med att ge av sin aktieutdelning är att varken du eller Operation Smile betalar vinstskatt. Här hittar du blankett och hur det fungerar.

Att ge aktiegåva