Stöd oss

Hjälp oss att förändra livet för fler barn med läpp-käk-gomspalt. En livsavgörande operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kr.

Nytt leende, nytt liv

Hjälp oss att förändra livet för fler barn med läpp-käk-gomspalt. En livsavgörande operation tar oftast mindre än en timme. Bli månadsgivare idag – tillsammans får vi fler barn att le!

Bli månadsgivare

Andra sätt att ge

Företagssamarbeten

Att som företag engagera sig stärker inte bara varumärket utan skapar engagemang för både medarbetare, kunder och leverantörer. För dig som vill bli partner med Operation Smile finns tre olika alternativ att välja mellan – Smile Partner, Smile Supporter och Smile Friend.

Ge en företagsgåva Bli företagspartner

Ge en direktgåva

Vill du ge en engångssumma, utan att bli månadsgivare? Det är enkelt, och vi är alltid tacksamma för gåvor via Swish, Bankgiro och Plusgiro.

Swish

900 2221

Bankgirot

900-2221

PlusGirot

90 02 22-1

Egen insamling

Alla kan vara med och samla in pengar så att fler barn överlever och får en ny start i livet! Starta en egen insamling själv, tillsammans med vänner, eller engagera hela klassen eller företaget.

Starta en insamling

Företagsgåva

En operation kostar oftast inte mer än 2 400 kronor och förändrar ett barns liv för alltid. Ge en gåva redan idag!

Ge en företagsgåva

Testamente

Visste du att du kan testamentera hela eller delar av din kvarlåtenskap till välgörande ändamål? Här hittar du information om hur du skriver ett testamente, vad du kan testamentera samt checklista och mall.

Om testamenten

Aktiegåva

Du som har aktier kan ge bort antingen aktier eller del av din aktieutdelning. Fördelen med att ge av sin aktieutdelning är att varken du eller Operation Smile betalar vinstskatt. Här hittar du blankett och hur det fungerar.

Att ge aktiegåva