Lediga jobb

Operation Smile arbetar för en rättvis och hållbar förändring genom att stärka sjukvården i låg- och medelinkomstländer. Med hjälp av lokala och internationella volontärer genomför vi kostnadsfria och livsförändrande operationer på barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt och andra kirurgiska behov.

Tillsammans förändrar vi liv

Operation Smiles vision är en framtid där alla människor har tillgång till säker kirurgi som förbättrar hälsa och livskvalitet. Vi är en del av en global organisation med verksamhet i över 60 länder. I Sverige arbetar drygt 30 medarbetare på vårt kansli i Stockholm. Vi arbetar med och för våra givare och medicinska volontärer samt med programverksamhet, insamling, ekonomi och kommunikation.

Våra tre värdeord – glädje, mod och tillsammans – genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi är övertygade om att vi kan göra skillnad när vi hjälper varandra och vågar testa nya idéer samtidigt som vi har roligt tillsammans.


Operativ chef till Operation Smile Sverige

Vill du arbeta inom en av Sveriges mest framgångsrika insamlingsorganisationer och utveckla finansiella strukturer både i Sverige och internationellt? Operation Smile Sverige söker nu en proaktiv och driven operativ chef som ska leda den operativa avdelningen som hanterar ekonomi, givarservice, digital affärsutveckling och HR.

Läs mer