Testamente – lämna en bättre framtid efter dig

Vi anser att alla barn förtjänar samma start i livet! Testamentera en gåva till Operation Smiles arbete och lämna många nya leenden efter dig.

Din testamentsgåva gör skillnad

Var tredje minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. I många länder finns inte hjälpen eller resurserna dessa barn behöver. Barn med spalt har svårt att få i sig näring och många är undernärda. För barnen som överlever väntar ofta ett liv i utanförskap, trakasserade av omgivningen, och ibland göms de till och med undan av sina familjer för att undvika fördomar. Det vill vi ändra på! 

Vi gör därför allt vi kan för att fler människor ska få ha tillgång till livsavgörande kirurgisk vård, oavsett var i världen man föds.

Om du vill stödja Operation Smile i ditt testamente kan du vara helt säker på att din gåva når fram och gör skillnad på riktigt. 

Vill du veta mer?

Beställ vårt kostnadsfria material för att få veta mer! Du får information om hur du skriver ditt testamente samt reducerade priser på juridisk hjälp. I dag är det så enkelt och prisvärt att ta professionell hjälp att vi varmt rekommenderar dig att göra det.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och välj ifall du vill ha ditt material i tryckt eller digitalt format!

Dina kontaktuppgifter

Tack för visat intresse!
Ditt material skickas inom kort. Om du har frågor, ring oss på 08-515 124 00 eller mejla testamente@operationsmile.org.

”Hon vurmade för de små och utsatta”

Läs om Dag Simonssons mamma, Carine Simonsson, och varför hon valde att testamentera en stor del av hennes kvarlåtenskap till Operation Smiles verksamhet.

Läs mer

Har du fler frågor?

Om du har frågor gällande testamente eller vill veta mer om vårt arbete inför ett beslut att testamentera är du varmt välkommen att höra av dig till vår testamentshandläggare.