Pressrum

Pressmeddelanden

Azita Shariati ler mot kameran

Almedalen: Operation Smiles Azita Shariati intar scenen 

Dagens industris scen bjuder under årets Almedalsvecka in till en rad seminarier på temat hållbarhet. En av de inom svenskt näringsliv som är med och fattar affärskritiska beslut inom detta allt mer prioriterade område är näringslivsprofilen…

Läs mer 2024-06-25
Halvkroppsbild på en leende Malin Söderström. Hon står i en grönskande park.

Kännedomen om Operation Smile mer än fördubblad enligt ny Novusundersökning

Den spontana kännedomen om Operation Smile har ökat kraftigt; från 4 till 9 procent på bara två år. Det visar en färsk undersökning från Novus. Förändringen har skett sedan den senaste mätningen 2022 och siffran är den högsta i tidsserien sedan mätningarna startade 2018. Även den hjälpta kännedomen har stärkts och når sitt högsta värde sedan 2018.

Läs mer 2024-06-12
Jonatan Tollow med sonen Tocayo hemma vid matbordet.

Mångsidig Sundsvallsbo ny Smile-ambassadör

Jonatan Tollow, specialistläkare, stickdesigner, pralinmakare, receptkreatör – och en omtyckt profil från 2023 års Hela Sverige bakar, har tackat ja till att bli Operation Smiles ambassadör.

Läs mer 2024-04-29
Visar 3 av 56

Presskontakt

Susanne Isberg

susanne.isberg@operationsmile.org
070-536 07 35

Om Operation Smile

2/3 av jordens befolkning saknar tillgång till säker kirurgi. Operation Smile är en internationell medicinsk hjälporganisation som förändrar liv genom kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt och andra kirurgiska behov.

Vi finns i länder där behoven är som störst. I nära samarbeten med lokala partners, genom utbildning och kunskapsutbyten och med stöd av våra givare och medicinska volontärer, arbetar vi för en framtid där alla människor har tillgång till säker kirurgi.

Läs mer

Följ oss i sociala medier