Pressrum

Pressmeddelanden

Jonatan Tollow med sonen Tocayo hemma vid matbordet.

Mångsidig Sundsvallsbo ny Smile-ambassadör

Jonatan Tollow, specialistläkare, stickdesigner, pralinmakare, receptkreatör – och en omtyckt profil från 2023 års Hela Sverige bakar, har tackat ja till att bli Operation Smiles ambassadör.

Läs mer 2024-04-29
Malin Söderström sitter i en marmortrappa. Hon ler och ser rakt in i kameran.

Malin Söderström ny generalsekreterare för Operation Smile Sverige

Styrelsen för Operation Smile Sverige har utsett Malin Söderström till ny generalsekreterare. Malin, i dag operativ chef och tillförordnad generalsekreterare, övergår omedelbart till sin nya roll.

Läs mer 2024-04-22

Operation Smile får 12 miljoner för att förändra ännu fler liv

Operation Smile tilldelas 12 miljoner kronor i Svenska Postkodlotteriets årliga utdelning till sina 61 förmånstagare. Pengarna gör det möjligt för Operation Smiles volontärer att ge tusentals barn födda med läpp-käk-gomspalt (LKG) en kostnadsfri operation.

Läs mer 2024-03-15
Visar 3 av 54

Presskontakt

Susanne Isberg

susanne.isberg@operationsmile.org
070-536 07 35

Om Operation Smile

2/3 av jordens befolkning saknar tillgång till säker kirurgi. Operation Smile är en internationell medicinsk hjälporganisation som förändrar liv genom kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt och andra kirurgiska behov.

Vi finns i länder där behoven är som störst. I nära samarbeten med lokala partners, genom utbildning och kunskapsutbyten och med stöd av våra givare och medicinska volontärer, arbetar vi för en framtid där alla människor har tillgång till säker kirurgi.

Läs mer

Följ oss i sociala medier