lycklig flicka cyklar efter operation

Samarbetspartners

Tillsammans med våra partners har vi inte bara hjälpt barn att få en livsförändrande operation, vi har engagerat människor och lyft frågor om behov kring kirurgi världen över. Det är med stolhet vi presenterar våra samarbetspartner.

Smile partner

Svenska Postkodlotteriet

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges största lotterier. Postkodlotteriet, vars vision är en värld med starka civilsamhällen, bidrar varje år med omkring en miljard kronor till ideella organisationer. Det stöd som Operation Smile Sverige varje år tar emot går till den löpande verksamheten samt nya innovativa projekt och insatser, så kallade drömprojekt. Tack vare Postkodlotteriets stöd kan Operation Smile fortsätta att bidra med säker kirurgi och livsviktig för- och eftervård i länder som Madagaskar, Rwanda och Ghana.

Karo Healthcare

Våren 2018 skänkte specialty pharma-bolaget Karo Healthcare 2,5 miljoner kronor till Operation Smiles verksamhet. Samtidigt skänkte Karo Pharmas dåvarande huvudägare och styrelseordförande, den nu framlidne Anders Lönner, motsvarande summa privat. Utöver detta får Operation Smile under tre år tre procent av nettoförsäljningen av företagets produkt BabySlide, ett medicintekniskt hjälpmedel som minskar risken för bristningar i samband med förlossning.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson, världens största företag inom vård och hälsa, har stöttat Operation Smile internationellt sedan 1988, framför allt genom donationer av kirurgiskt material. Johnson & Johnsons anställda i Norden anordnar dessutom både interna och externa aktiviteter för att samla in pengar till Operation Smiles viktiga arbete.

Bambino Mam

Bambino Mam sätter alltid det lilla barnets behov i centrum och arbetar aktivt för att nå ut till föräldrar tidigt för att göra det så lätt, tryggt och mysigt som möjligt att äta, sova och må bra. För Bambino Mam är det en självklarhet att stödja Operation Smile och man gör det genom att sälja sin Smilenapp till förmån för Operation Smile.

Bontouch

Bontouch är en prisbelönt innovationsbyrå som bygger unika digitala kundupplevelser. Över 200 designers och ingenjörer servar kunder i Nordamerika, Europa och Asien från studios i Stockholm, Kalmar, Östersund, New York och London. De produkter som Bontouch bygger används idag av över 50 miljoner människor i 196 länder. Bontouch stödjer Operation Smile sedan 2015.

Mölnlycke Health Care

Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling. Mölnlycke Health Care stödjer Operation Smile internationellt med operationshandskar och i Sverige bidrar företaget med operationskläder till de svenska volontärerna. Dessutom har Mölnlycke bidragit till finansieringen av ett medicinskt uppdrag i indiska Silchar.

Daily Greens

Daily Greens är ett populärt varumärke inom dagligvaruhandeln och ingår i Greenfood-gruppen. Daily Greens har sedan mitten på år 2020 varit med och stöttat Operation Smile. Samarbetet startade i samband med att Daily Greens lanserade Ekologiska Bananer som en ny produkt i sin produktportfölj. Varje banan blir ett bidrag till ett nytt leende. En container Ekologiska Daily Greens bananlådor genererar pengar till en operation. Utöver bananer har Daily Greens ett brett sortiment av både svenskodlad och utländsk frukt och grönsaker, sallader i påse, fruktsallader, juice och smoothies.

Smile supporter

Epidemic Sound
ICA Maxi Nacka
Patroner.se
Reseproducenterna
Sas Eurobonus

Stratur – Nordic leader in Smart Office solutions

Smile friend

Även små företag kan vara våra vänner! Klicka här för att se vilka företag som är Smile friends i dag.

Vill du veta mer?

Sarah Nassaji

Företagsansvarig, partnerföretag

072-155 04 40