Fyra kvinnor i sportig klädsel håller om varandras axlar.

Spring för nya leenden

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som opererar barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt. Till World Smile Day i oktober utmanar vi er att delta i vårt lopp SPRING för nya leenden och samtidigt sprida glädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Kör en hälsoutmaning med oss!

Engagera kollegor och medarbetare under sex veckor och sätt fart på endorfinerna! Samtidigt sprider ni glädje, bidrar till nya leenden och stärker teamkänslan. Tillsammans kan vi nå målet: att ge 300 barn ett nytt leende.

I appen PaceUp! samlar ni aktivitetspoäng som går till att ge barn med läpp-käk-gomspalt en efterlängtad operation. En operation, som inte behöver ta mer än 45 minuter, kan kosta så lite som 2 400 kronor, och förändrar livet för alltid.

När ni som företag antar hälsoutmaningen och ger en summa per deltagare eller grupp, skänker vår fantastiska partner PaceUp! dessutom 10 % av intäkterna till vårt viktiga arbete.

Gör gott, må gott och ha kul tillsammans – anmäl er i dag! Sista dag att genomföra utmaningen är World Smile Day den 4 oktober.

Karo Healthcare springer för nya leenden

För tredje året i rad springer Karo Healthcare med sina medarbetare, kunder och leverantörer för nya leenden. Det har blivit en engagemangsdrivande och efterlängtad tradition inom företaget som både förenar och gör gott.

Karos medarbetare och partners ger 45 minuter av sin tid till ett gott ändamål, och för varje deltagare skänker Karo 250 euro. Förutom att vi gör gott är personalengagemanget såklart en bonus. Det ger energi och vi känner att vi – tillsammans – faktiskt gör skillnad.

Lisa Westerdahl, Karo Healthcare

Ge en företagsgåva

Som företag kan ni vara med och sprida glädje och nya leenden! Ge en företagsgåva och skapa engagemang hos era medarbetare – samtidigt ger ni oss förutsättningar att genomföra fler livsförändrande operationer.

Företagsgåva