Berättelse Honduras 2017-08-31

Berättelsen om Don Alex

När Don Alex son föddes med läpp-, käk- och gomspalt var det som om hela hans värld föll ihop. Han såg sin nyfödde son kämpa för att få i sig mat, samtidigt som han blev sämre för varje dag. Don Alex ställdes inför ett omöjligt val; sälja allt familjen ägde för att betala sonens operation – eller se honom dö. Don Alex visste inte vart han skulle vända sig… Men, så hittade han Operation Smile!

Läs om när Don Alex hjälpte Manuelito

Hjälp Don Alex att uppnå sin dröm om en värld där ingen behöver lida på grund av en ansiktsmissbildning. Ge en gåva i dag!

Ge en gåva

Nästa berättelse

Berättelse

Nya insikter för Rudis, Del 2

Fyra månader efter att hans dotter Kensey fått en kostnadsfri läppspaltsoperation under ett av Operation Smiles medicinska uppdrag, ringde Rudis Casteñedas telefon. Det var Operation Smile Honduras – som bad Rudis om hjälp.

Läs mer Honduras 2017-08-02

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.

Stöd Operation Smile

en åttaårig tjej tittar med nöd i blicken in i kameran

Ge en gåva

Hjälp oss att finansiera en operation för ett barn som lider av ansiktsmissbildning. En operation kan kosta så lite som 2 400 kronor. Din gåva gör skillnad.

Ge en gåva

hoppfulla tvillingar efter läppspaltsoperation

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du fler barn en möjlighet att leva ett värdigt liv. Beställ hem en blankett redan idag!

Bli månadsgivare

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra någon och samtidigt hjälpa fler barn till ett nytt liv. Som tack får du ett fint gåvobevis.

Ge minnesgåva