Berättelse Madagaskar 2019-06-05

Möt Clara – tre operationer senare!

Clara föddes med en kraftig läpp-käk-gomspalt. När hon var två år övergav hennes mamma familjen; Clara, en nyfödd lillebror och maken Dédé. Att få ett barn med spalt var ett trauma för modern, som aldrig lyckades knyta an till sin dotter. Tack och lov har Clara sin pappa som hela tiden kämpat för att hitta en lösning för sin älskade dotter. I dag är Clara 12 år. Möt henne och pappa Dédé – tre operationer senare! ❤️

Operation Smiles uppdrag i Antsirabe, Madagaskar, kan genomföras bland annat tack vare öronmärkta pengar från Svenska Postkodlotteriet.

Nästa berättelse

volontär andréa berg leker med ett barn innan operation Berättelse

”Nu kommer Yza klara livets utmaningar”

Trots att de var mentalt förberedda blev mamma Vivap överrumplad av sina känslor. Yzabelle var efterlängtad, men Vivap grät förtvivlat eftersom hon var så orolig för sin dotter; hur skulle hon få i henne mat?

Läs mer Filippinerna 2019-06-05

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.