lycklig flicka cyklar efter operation

Samarbetspartners

Tillsammans med våra partners har vi inte bara samlat in pengar, vi har engagerat människor och lyft frågor om behov kring kirurgi världen över. Det är med stolhet vi presenterar våra samarbetspartner.

Smile partner

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier. Med en lott i Postkodlotteriet kan du vinna både stora och små vinster samtidigt som du bidrar till något bra. Överskottet från lotteriet går nämligen till ett 50-tal ideella organisationer som verkar för en bättre värld för människor, djur och miljö. Sedan starten 2005 handlar det om ett överskott på över 10 miljarder kronor. Vid den senaste utdelningen, i februari 2019, fick Operation Smile ta emot 10,8 miljoner kronor i bidrag.

Våren 2018 skänkte specialty pharma-bolaget Karo Pharma 2,5 miljoner kronor till Operation Smiles verksamhet. Samtidigt skänkte Karo Pharmas dåvarande huvudägare och styrelseordförande, den nu framlidne Anders Lönner, motsvarande summa privat. Utöver detta får Operation Smile under tre år tre procent av nettoförsäljningen av företagets produkt BabySlide, ett medicintekniskt hjälpmedel som minskar risken för bristningar i samband med förlossning.

Johnson & Johnson, världens största företag inom vård och hälsa, har stöttat Operation Smile internationellt sedan 1988, framför allt genom donationer av kirurgiskt material. Johnson & Johnsons anställda i Norden anordnar dessutom både interna och externa aktiviteter för att samla in pengar till Operation Smiles viktiga arbete.

Bambino Mam sätter alltid det lilla barnets behov i centrum och arbetar aktivt för att nå ut till föräldrar tidigt för att göra det så lätt, tryggt och mysigt som möjligt att äta, sova och må bra. För Bambino Mam är det en självklarhet att stödja Operation Smile och man gör det genom en speciellt framtagen nappkollektion som säljs till förmån för Operation Smile.

Bontouch är en prisbelönt digital design- och produktbyrå som samarbetar med olika varumärken för att skapa unika och digitala kundupplevelser. Med över hundra designers och ingenjörer hjälper de kunder världen över från sina studior i Stockholm, London och New York. Bontouch stödjer Operation Smile sedan 2015 och var vintern 2018/19 även partner till Operation Smiles utställning ”Smile – and the rest will follow” på Fotografiska i Stockholm.

EVRY är ett av de största IT-tjänsteföretagen i Norden. Tillsammans driver 10 000 medarbetare förändring i samhället genom att leverera smarta, innovativa och digitala lösningar som banar väg för morgondagens ledare. Alla förtjänar en god start i livet – därför är det självklart för EVRY att stödja Operation Smile, så att fler barn får förutsättningar att kunna skapa förändring och bli morgondagens ledare.

Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling. Mölnlycke Health Care stödjer Operation Smile internationellt med operationshandskar och i Sverige bidrar företaget med operationskläder till de svenska volontärerna. Dessutom har Mölnlycke bidragit till finansieringen av ett medicinskt uppdrag i indiska Silchar.

Smile supporter

Epidemic Sound
Patroner.se
Reseproducenterna
Sas Eurobonus

Smile friend

Även små företag kan vara våra vänner! Klicka här för att se vilka företag som är Smile friends i dag.