Välkommen på digitalt seminarium med Malou von Sivers

Välkommen att delta i ett digitalt event för våra givare lett av Malou von Sivers, ambassadör för Operation Smile och mamma till Julia som föddes med gomspalt.

Möt vår volontär, plastikkirurgen Petra Peterson, som berättar hur det är att arbeta för Operation Smile i fält. Följ även med till Clement Ofosuhemeng i Ghana, som berättar om sitt arbete med att hitta människor som lever undangömda på grund av sin läpp-käk-gomspalt. Därtill får ni träffa Clara på Madagaskar och Nazifa i Etiopien som båda fått en livsförändrande operation av våra medicinska volontärer. 

  • Plastikkirurgen Petra Peterson och Malou von Sivers, ambassadör för Operation Smile.

  • Clement Ofosuhemeng, patientkoordinator i Ghana.

Möt också

  • Annika Billing, generalsekreterare Operation Smile Sverige, som berättar om hur vi har behövt anpassa vårt arbete under coronapandemin.

  • Bill och Kathy Magee, grundare av Operation Smile, som skickar en personlig hälsning från sitt hem i Virginia Beach, USA.

  • Christina Norman, en av våra allra första givare, som berättar om varför hon valt att stötta Operation Smile sedan organisationen startade i Sverige 2010.

Datum och tid

Torsdag 29 oktober kl 13:00 och tisdag 24 november kl 19:00.

Du registrerar dig till det datum som passar dig genom att trycka på en av de två knapparna nedan. Du kommer sedan att omdirigeras till en sida där du anger för- och efternamn samt e-postadress. Klicka på ”register”, därefter är din anmälan bekräftad. För mer utförliga instruktioner kan du ta del av vår lathund.

Torsdag 29 okt kl 13

Tisdag 24 nov kl 19

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy.