Berättelse Madagaskar 2019-10-30

En pappas kamp för sin dotter

Clara föddes med en kraftig läpp-käk-gomspalt. När hon var två år övergav mamman familjen; Clara, en nyfödd lillebror och maken Dédé. Att få ett barn med spalt var ett trauma för modern, som aldrig lyckades knyta an till sin dotter. 

Tack och lov har Clara en pappa som hela tiden kämpat för att hitta en lösning för sin älskade dotter. När Clara var nio år fick han tips om Operation Smile. Tillsammans vandrade far och dotter den långa vägen över Madagaskars röda berg för att söka hjälp. Se vår fina film om Clara och hennes pappa.

Har du också en fantastisk pappa i din närhet, som du vill hylla på fars dag? Ge ett bidrag till Operation Smile så får du ett fint gåvobevis att ge bort. Samtidigt hjälper du andra pappor, som Claras pappa Dédé, att förändra livet för ett älskat barn.

Ge bort en fars dag-gåva som sprider nya leenden världen över!

Ge en fars dag-gåva

Nästa berättelse

Douaa och hennes mamma med kirurgen Berättelse

Douaas mamma blev rädd när hon såg sin dotter

Lilla Douaa, 15 månader, var ett av 350 barn som kom till vårt medicinska uppdrag i El Jadida, Marocko

Läs mer 2019-10-17

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.