Nyhet Sverige 2020-11-24

Operation Smile Sverige firar 10 år

I oktober 2010 kunde vi för första gången skicka ut svenska medicinska volontärer. Genom åren har vi genomfört tusentals livsförändrande operationer i våra 33 programländer. Möt en av våra allra första patienter samt några av våra fantastiska volontärer och givare. Utan dem vore vårt arbete inte möjligt!

Till kampanjen

Vår första patient Nazifa 4 år, Etiopien.

Nästa nyhet

Nyhet

Green Friday – Plandent tänkte nytt till förmån för Operation Smile

På Black Friday lyfte Plandent sitt gröna sortiment och skänkte fem procent av orderintäkterna till Operation Smile. Trots svåra tider tänker Tove Ims Johansson, Marketing Manager och hennes team att det nu är extra viktigt att hjälpa människor i nöd.
– Pandemin har verkligen fått en att tänka till. Vad är det egentligen som betyder något i livet?

Läs mer Sverige 2020-11-24

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.