Nyhet Sverige 2020-12-18

Intervju med Prins Carl Philip

– Operation Smile gör ett otroligt arbete; åker till flera länder och opererar tusentals barn varje år. Jag vet hur mycket det kan påverka barnen, vad det innebär för dem, säger Prins Carl Philip, Operation Smile Sveriges beskyddare sedan åtta år.

I samband med Operation Smile Sveriges tioårsjubileum nyligen mötte Prins Carl Philip vår generalsekreterare Annika Billing i ett samtal. Prinsen berättar varför han valt att engagera sig för barn födda med läpp-käk-gomspalt – och att han själv gärna vill följa med ut på ett uppdrag när så blir möjligt igen!

Prins Carl Philip och Operation Smiles generalsekreterare Annika Billing. Foto: Jörgen Hildebrandt

Nästa nyhet

Nyhet

Operation Smile Sverige firar 10 år

Operation Smile Sverige firar 10 år! Läs mer om kampanjen här.

Läs mer Sverige 2020-11-24

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.