Nyhet Sverige 2023-10-16

Ett kalenderår med Arkelstorps brandkår

– I år har vi med ett ”smile” på läpparna bestämt att Operation Smile är en mottagare i vår smak.

Arkelstorps brandkår i Kristianstad har de senaste åren tagit fram en brandkårskalender med olika motiv och bilder. Med en stor dos humor och glimten i ögat illustrerar de olika teman, och temat för nästa års kalender är film.

Jag vill köpa en kalender!

Singin’ in the rain: Arkelstorps kalender serverar dig en stor portion humor och glädje hela året. Foto: Privat

Intäkterna av försäljningen av brandkårskalendern skänker de till ”något behjärtansvärt som vi ser kan göra skillnad” som de själva uttrycker det – och i år föll alltså valet på Operation Smile. Kalendern är påkostad och framtagen i samarbete med företag och sponsorer, och när du köper en kalender betalar du brandkåren som sedan för över intäkterna till Operation Smile.

🗓️ Är du intresserad av att köpa en kalender?

Den tryckta kalendern kostar 150 kronor (inkl. porto + frakt) och hela beloppet av försäljningen skänker Arkelstorps brandkår till Operation Smiles arbete. Skulle du hellre vilja ha kalendern digitalt så går det också bra. Den digitala kalendern kostar 100 kronor. Mejla din adress till Göran på goranfast61@gmail.com så ser han till att du får din kalender.

Obs! Kalendern säljs endast via brandkårens insamling. Det går alltså inte att köpa kalendern via Operation Smile.

Jag vill köpa en kalender!

Nästa nyhet

Nyhet

Älskade spaltis

Jennifer Mellberg från Stockholm var gravid med sitt fjärde barn då det rutinmässiga ultraljudet visade att hennes barn hade läpp-käk-gomspalt. I samma sekund förändrades allt.

Läs mer Sverige 2023-09-25

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.