Bli månadsgivare

Var 3:e minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. Barn som ofta tvingas leva ett liv i utanförskap, får svårt med talet och riskerar att bli undernärda.

Välj ditt månadsbelopp

100 kr i månaden under ett helt år kan räcka till dropp för 63 barn. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad.

200 kr i månaden under ett helt år kan räcka till en hel operation. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad.

300 kr i månaden under ett helt år kan räcka till antibiotika för 124 barn. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad.

En operation kan kosta så lite som 2400 kr. Minsta belopp är 50 kr/månad.

kr
Du kan få skattereduktion på din gåva!

Skattereduktion

Skattereduktionen omfattar 25% av gåvobeloppet och maxavdraget är 3 000 kronor. Skattereduktionen gäller gåvor om minst 200 kronor, till ett årligt totalbelopp om 2 000 kronor eller mer. Kan kombineras med gåvor från andra organisationer.

Läs mer om villkoren på skatteverkets hemsida.

Fyll i dina personuppgifter
Hämtar data…
Välj signeringsmetod

Du får en autogiroblankett hemskickad. Blanketten fylls i och skickas tillbaka i medföljande svarskuvert.

För ett barn, som fötts med läpp-käk-gomspalt, kan en operation innebära överlevnad och en ny framtid där allt är möjligt! En operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kronor.

Som månadsgivare via autogiro hjälper du oss att ge fler barn och vuxna en möjlighet att leva ett värdigt liv. Dina gåvor används också till medicinsk utrustning samt utbildning av lokal sjukvårdspersonal.

Vanliga frågor

Kan jag få skattereduktion som månadsgivare?

När dras pengarna från mitt konto?

Hur kan jag ändra mitt månadsgivande via autogiro?

Vilken uppföljning får jag som månadsgivare?