SY för nya leenden

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som utför livsviktiga operationer på barn och vuxna med läpp-käk-gomspalt. Till World Smile Day 6 oktober vill vi ge 220 barn nya leenden. Var med och sprid glädje – gör något du mår bra av!

Var med och bidra till nya leenden!

I vår kampanj För nya leenden bjuder vi in dig som handarbetar. Oavsett om du syr, virkar eller stickar kan du vara med och bidra till nya leenden i världen. Till World Smile Day, 6 oktober, vill vi samla in 575 000 kronor för att kunna ge 220 barn en livsförändrande operation – och ett nytt leende. 

SÅ HÄR KAN DU DELTA

Det är enkelt att vara med och du väljer själv vad du vill göra. Du kanske vill sälja det du skapat, hålla en kurs eller varför inte anordna en utställning? Insamlingen sköter du enkelt genom Swish, men vi ordnar en QR-kod om du hellre vill ha en sådan. 

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl med namn och kontaktuppgifter till Johanna Spetz på johanna.spetz@operationsmile.org.

Du får ett snyggt märke, en badge, som du kan lägga till i dina sociala medier för att visa att du är med och bidrar till att fler barn med läpp-käk-gomspalt får en livsförändrande operation. Tagga gärna dina inlägg i sociala medier med #FörNyaLeenden. Tillsammans sprider vi glädje!

Välj belopp

Här i Sverige får barn som föds med läpp-käk-gomspalt hjälp direkt, det är en självklarhet. Men det är fruktansvärt att människor i vissa länder hamnar utanför samhället på grund av det. Det känns fantastiskt att kunna hjälpa de här barnen. Tänk att vi kan bidra till att barn blir opererade samtidigt som vi har roligt.

Eivor och Inga anordnar lotterier där sockor, vantar och dukar ligger i potten. Ett mycket uppskattat initiativ som skänker stor glädje hos både Eivor och Inga och hos vinnarna.

Operation Smile

Operation Smile är beroende av donationer från givare, företag och partners för att kunna hjälpa barn med läpp-käk-gomspalt runt om i världen till ett bättre liv. En livsförändrande spaltoperation kan kosta så lite som 2 400 kronor. Varje insamlad krona gör skillnad!