Ge pengar varje månad och bidra till nya leenden

Var 3:e minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. Utan en operation väntar ofta ett liv i utanförskap. Operation Smile genomför kostnadsfria operationer som förändrar liv – bli månadsgivare idag!

Som månadsgivare bidrar du till:

  • livsviktiga operationer som förändrar liv
  • långsiktig och individanpassad vård
  • att ge fler barn nya förutsättningar i livet

Välj ditt månadsbelopp

50 kr kan räcka till smärtstillande medicin för 3 barn per månad. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad.

100 kr i månaden under ett helt år kan räcka till dropp för 63 barn. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad.

200 kr i månaden under ett helt år kan räcka till en operation. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad.

En operation kan kosta så lite som 2400 kr. Minsta belopp är 50 kr/månad.

kr
Du kan få skattereduktion på din gåva!

Skattereduktion

Skattereduktionen omfattar 25% av gåvobeloppet och maxavdraget är 3 000 kronor. Skattereduktionen gäller gåvor om minst 200 kronor, till ett årligt totalbelopp om 2 000 kronor eller mer. Kan kombineras med gåvor från andra organisationer.

Läs mer om villkoren på skatteverkets hemsida.

Välj din premie
Fyll i dina personuppgifter
Hämtar data…
Välj signeringsmetod

Du får en autogiroblankett hemskickad. Blanketten fylls i och skickas tillbaka i medföljande svarskuvert.

Bli månadsgivare
Varje år föds 200 000 barn i världen med läpp-käk-gomspalt. Förutom att det kan vara direkt livshotande så leder det oftast till ett liv i utanförskap. Med en liten gåva varje månad gör du stor skillnad för barnens liv. Bli därför månadsgivare redan idag och var med och förändra liv!

Så här går det till
Det är lätt att bli månadsgivare! Välj ditt belopp och signera med BankID eller blankett. Därefter dras pengarna varje månad via autogiro. Du kan när som helst ändra eller avsluta ditt månadsgivande. Varje gåva är viktig för att vi ska kunna ge den vård varje barn behöver. Genom att bli månadsgivare ger du därför det bästa stödet.

Välj Smile Support
Genom att välja Smile Support gör du så att vi kan utföra fler operationer på barn som fötts med läpp-käk-gomspalt. Du bidrar därmed till att fler barn får chansen att leva ett helt nytt liv i gemenskap. Var med och förändra liv!

För ett barn, som fötts med läpp-käk-gomspalt, kan en operation innebära överlevnad och en ny framtid där allt är möjligt! En operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kronor.

Som månadsgivare via autogiro hjälper du oss att ge fler barn och vuxna en möjlighet att leva ett värdigt liv. Dina gåvor används också till medicinsk utrustning samt utbildning av lokal sjukvårdspersonal.

Vanliga frågor

Kan jag få skattereduktion som månadsgivare?

När dras pengarna från mitt konto?

Hur kan jag ändra mitt månadsgivande via autogiro?

Vilken uppföljning får jag som månadsgivare?