Ge ett gåvobevis i julklapp

Var tredje minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. För dessa barn står en operation högst upp på önskelistan. Ge en julgåva som ger fler barn hopp om en bättre framtid.

Skapa ditt gåvobevis

Ge bort ett gåvobevis med en personlig hälsning till någon du tycker om. Välj först belopp och sedan i vilket format du vill ha gåvobeviset.

Välj belopp

En operation kan kosta så lite som 2400 kr.

kr

Välj gåvobevis

Välj mellan digitalt och tryckt gåvobevis

Skickas som PDF till angiven mejladress. Du anger mejladress vid betalning.

Dubbelvikt kort i A6-format med kuvert. Vi rekommenderar dig att beställa senast 18/12 för att hinna få gåvobeviset innan julafton.

Vart ska gåvobeviset skickas?

Du anger adress vid betalning.

Vill du skicka gåvobeviset till/från utlandet? Kontakta givarservice via mejl: sverige@operationsmile.org eller via telefon +46 8 515 124 00.

Skriv hälsning

Max 5 rader. Det går tyvärr inte att använda emojis på tryckta gåvobevis.

Julgåva för företag

En julgåva från ditt företag bidrar till att ge fler barn en helt ny framtid. Att operera ett barn med läpp-käk-gomspalt kan kosta så lite som 2 400 kronor. Välj den nivå som passar ditt företag och få ett fint digitalt julpaket.

Julgåva företag

Nytt hopp för Honoré

Honoré var inte den första i släkten som föddes med läpp-käk-gomspalt. Hans föräldrar visste vad det handlade om och att hjälp fanns att få för den nyfödde sonen. Men väntan på en operation blev lång. Både sjukdom och pandemi satte käppar i hjulet för familjen. Men när de till slut fick veta att Operation Smile skulle genomföra ett medicinskt uppdrag på Madagaskar väcktes nytt hopp. Titta på filmen från uppdraget då Honoré, i dag en sprallig 6-åring, fick sin efterlängtade operation!