Ge en gåva varje månad för en hållbar framtid

2/3 av jordens befolkning saknar tillgång till säker kirurgi. Operation Smile arbetar långsiktigt genom att utbilda fler kirurger. Bli månadsgivare och bidra till att fler får en operation i tid.

Som månadsgivare bidrar du till att:

  • fler får en livsnödvändig operation
  • utbilda kirurger där behoven är som störst
  • långsiktigt stärka kompetensen på plats

Välj ditt månadsbelopp

292 månadsgivare som ger 50 kr i månaden under ett år finansierar tillsammans ett utbildningsår för en kirurg. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad. 100 kr kan räcka till dropp för 4 barn per månad.

146 månadsgivare som ger 100 kr i månaden under ett år finansierar tillsammans ett utbildningsår för en kirurg. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad. 200 kr kan räcka till dropp för 8 barn per månad.

72 månadsgivare som ger 200 kr i månaden under ett år finansierar tillsammans ett utbildningsår för en kirurg. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad. 300 kr kan räcka till dropp för 12 barn per månad.

En färdigutbildad kirurg kan utföra 500 operationer per år. Minsta belopp är 50 kr/månad.

kr
Du kan få skattereduktion på din gåva!

Skattereduktion

Skattereduktionen omfattar 25% av gåvobeloppet och maxavdraget är 3 000 kronor. Skattereduktionen gäller gåvor om minst 200 kronor, till ett årligt totalbelopp om 2 000 kronor eller mer. Kan kombineras med gåvor från andra organisationer.

Läs mer om villkoren på skatteverkets hemsida.

Välj din premie
Fyll i dina personuppgifter
Hämtar data…
Välj signeringsmetod

Du får en autogiroblankett hemskickad. Blanketten fylls i och skickas tillbaka i medföljande svarskuvert.

Bli månadsgivare
Varje år föds 200 000 barn i världen med läpp-käk-gomspalt. Förutom att det kan vara direkt livshotande så leder det oftast till ett liv i utanförskap. Med en liten gåva varje månad gör du stor skillnad för barnens liv. Bli därför månadsgivare redan idag och var med och förändra liv!

Så här går det till
Det är lätt att bli månadsgivare! Välj ditt belopp och signera med BankID eller blankett. Därefter dras pengarna varje månad via autogiro. Du kan när som helst ändra eller avsluta ditt månadsgivande. Varje gåva är viktig för att vi ska kunna ge den vård varje barn behöver. Genom att bli månadsgivare ger du därför det bästa stödet.

Välj Smile Utbildning
När du väljer Smile Utbildning stöttar du vår utbildning av kirurger. Du bidrar till att vi kan stärka framtiden och på lång sikt hjälpa fler människor som behöver livsavgörande kirurgi. Smile Utbildning är för dig som tänker långsiktigt och ser det större perspektivet. Var med förändra liv, redan idag!

För ett barn, som fötts med läpp-käk-gomspalt, kan en operation innebära överlevnad och en ny framtid där allt är möjligt! En operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kronor.

Som månadsgivare via autogiro hjälper du oss att ge fler barn och vuxna en möjlighet att leva ett värdigt liv. Dina gåvor används också till medicinsk utrustning samt utbildning av lokal sjukvårdspersonal.

Vanliga frågor

Kan jag få skattereduktion som månadsgivare?

När dras pengarna från mitt konto?

Hur kan jag ändra mitt månadsgivande via autogiro?

Vilken uppföljning får jag som månadsgivare?